Useat parlamentin jäsenet kiinnittyvät julkaisulentoihin ja palaavat Washingtoniin huolestuneina siitä, että heitä voitaisiin pyytää ilmoittautumaan henkilökohtaisesti ja äänestämään historiallisesta ärsykkeen kustannuksesta. Järkyttäjät järkyttivät lakimiehiä matkalla koronaviruksen dilemman aikana.

Pelko on, että yksi jäsen – potentiaalisesti GOP-edustaja Thomas Massie Kentuckysta – saattaa välttää talosi sallimasta 2 biljoonaa dollaria kustannuksia ääniäänestyksellä, pakottaen heidät pikemminkin nimittämään nimenhuutohenkilön. Se on vihastanut useita jäseniä, joiden on tällä hetkellä tehtävä päätös päättää, ohitetaanko äänestys Yhdysvaltain taustalla olevasta suurimmasta pelastuspaketista – vai matkustetaanko Washingtoniin ja riskitään myös henkilökohtaiseen terveyttään.

Torstaina pidetyssä konferenssipuhelussa lukuisat talodemokraatit ilmaisivat syviä matkustusongelmia, huolestuneita tartunnan tarttumisesta ja leviämisestä myös perheilleen, ilmoittivat kutsun lähteet.

Puhuja Nancy Pelosi kertoi, että jos he eivät pysty siirtämään laskua ääniäänestyksellä, niin heillä on varmasti perjantaina viimeinen virta -luetteloäänestys puhelun 3 lähteen mukaan.

Lukuisat jäsenet kertoivat CNN: lle, että huomautus aiheutti sekaannusta, kun otetaan huomioon, että House Bulk -johtaja Steny Hoyer ehdotti aiemmin jäsenilleen, että kaikenlainen nimenhuutoäänestys toimitettaisiin pikemminkin lauantaina. Tämä tarkoittaa sitä, että jäsenten, jotka haluavat äänestää historiallisesta toiminnasta, on ilmoittauduttava perjantaina asettelunsa videonauhoittamista varten. Äänestys mahdollistaisi vähemmän jäsenten olemassaolon.

Hoyerin työpaikalla ilmoitettiin torstai-iltana, että osallistujia kehotetaan olemaan Washingtonissa kello 10.00 ET, jolloin 2 biljoonan dollarin taloudellinen stimulaatiomeno ei välttämättä kulje ääniäänestyksellä johtuen tosiasiasta, että ”nyt on olemassa mahdollisuus, että residenssin republikaanien poliitikko saattaa ehdottaa päätösvaltaa ei ole läsnä, samoin kuin pyrkimys pyytää videonauhurin viimeisestä kulusta. Olemme ilmoittaneet osallistujille mahdollisuudesta, että kustannukset eivät välttämättä kulje ääniäänestyksellä. ”

Kuka tahansa jäsen voi pyytää nauhoitettua äänestystä pakottamalla osallistujat äänestämään henkilökohtaisesti.

Kiista käydään varmasti noin kahden tunnin ajan, klo 9.00 ET perjantaina.

Massie, libertaarisesti ajatteleva republikaaninen poliitikko, joka eroaa tyypillisesti puolueensa johtajuudesta, pidetään todennäköisimmänä jäsenenä, joka yrittää vaatia äänestyskierrosta ehdotettuaan julkisesti varauksiaan ehdotuksesta, jonka mukaan lakiesitys hyväksytään ääniäänestyksellä. Massie kertoi torstaina paikalliselle radioterminaalille, että hänellä on ”todella vaikeat aikat” kuluilla, eikä hän myöskään näyttänyt olevan huolestunut lainsäätäjien vaikeuksista palata takaisin Washingtoniin.

”Jos kongressinpitäjät valittavat siitä, että matkan tekeminen on vaikeaa, niin mitä tulee rekkaliikenteen harjoittajiin, jotka näin autolla ajaessani DC: hen? Kytke rekka autolla. … Jos olet kongressiedustaja, joka tekee 87 dollaria tunti ja paikantaa vaikea päästä DC: hen, hyppää ajomatka rekkaauton kanssa ”, Massie sanoi 55KRC-radiossa.

Demokraatit uskovat, että heidän jäsenensä eivät ryhdy toimiin.

Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, New Yorkin demokraatti, kertoi CNN: lle keskiviikkona, että hän voi pakottaa nauhoitetun äänestyskierroksen, mutta demokraatit eivät usko hänen tekevänsä.

Massie tai Ocasio-Cortez eivät vastanneet torstaina tehtyihin huomautuspyyntöihin.

Mainitussa torstaina käydyssä puhelinsoitossa Pelosi selitti vakaata vastustustaan ​​lakimiehen pyrkimyksille pakottaa asunnon jäsenet palaamaan Washingtoniin äänestyskierrosta varten. Hän väitti, että tällainen siirto olisi ”anteeksiantamaton” ja täydellinen jopa ”itsekkyyteen”. 2 puhelun resurssin mukaan.

Pelosi, yhdessä Hoyerin ja monien muiden rank-and-file-osallistujien kanssa, olivat avoimia valitsemallaan äänestyksellä perjantaina henkilökohtaisen nimenhuutoäänestyksen sijaan.

Useat jäsenet ilmaisivat matkustamisensa koronaviruspandemian keskellä ja totesivat, että heillä on terveys- ja hyvinvointiongelmia tai että he ovat tekemisissä jonkun kanssa terveys- ja hyvinvointikysymyksistä. Toiset huomauttivat haasteensa matkalla takaisin Washingtoniin. Ainakin 10 jäsentä ilmaisi huolensa kutsusta pitäen mielessä, että kustannukset siirtyvät varmasti siitä riippumatta, joten on vähän tunteellista vaarantaa jäsenten terveyttä ja hyvinvointia tai heidän kotitalouksiensa hyvinvointia, joka on yksi vaadituista resursseista.

Monet eduskunnan jäsenet palaavat Washingtoniin odottaessaan äänestyskierrosta koronaviruksen stimulaatiosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *