Useat terveydenhuollon työntekijät torjuivat torstaina Valkoisen talon konsultin lausunnon, jonka mukaan tiedotusvälineet korostavat ylimääräisen sairaalahoidon henkilökohtaisten suojalaitteiden tarvetta ainutlaatuisen koronaviruspandemian keskellä.

Heidän huomautuksensa tulivat sen jälkeen, kun Valkoisen talon kaupan neuvonantaja Peter Navarro kertoi CNN: lle aiemmin torstaina, tiedotusvälineiden on ”ei sensaatioitava tätä dilemmaa”, kun heiltä kysytään henkilökohtaisten turvallisuustyökalujen puutteista.

”Joten kiitos, kun ilmoitat tilanteesta, muista, miten suoritettu tutkinto vaikeuttaa työtämme täällä”, Navarro kertoi CNN: n Brianna Keilarille. ”Ja se myös vaikeuttaa terveydenhuollon asiantuntijan tehtävää.”

Silti terveydenhuollon ammattilaiset ampuivat jatkuvasti kommentteja huolestuttaen etulinjan kliinisen henkilöstön hälyttävää henkilökohtaisten turvalaitteiden tarvetta jakson levitessä.

Keskustellessaan CNN: n Jake Tapperin kanssa myöhemmin torstaina hätälääketieteen ammattilainen Dr. Lisa Dabby väitti: ”Arvostamme tiedotusvälineiden apua.”

”Henkilönsuojaimien tuotantoon on nyt todella tehtävä työntö. Meidän on todella pidettävä terveydenhuollon työntekijöitämme, kärjessämme, sekä riskitöntä että terveellistä”, hän totesi. ”Ihmisten on tunnustettava sairautensa vuoksi he haluavat jonkun huolehtimaan heistä.”

”Ihmisten on tunnistettava, mitä kulissien takana tapahtuu”, myös hänen.

Nämä huomautukset toistivat Dr. George Phillips, George Washingtonin yliopiston hätälääketieteen apulaisopettaja ja CNN: n lääketieteellinen analyytikko, joka kertoi Tapperille, että yksittäisille suojalaitteille on ”todella suuri tarve koko maassa”.

”On välttämätöntä, että amerikkalainen yleisö ymmärtää, ja myös poliittiset henkilöt ymmärtävät myös, että olemme parhaillaan saaneet CDC: ltä neuvoja siitä, kuinka kierrättää henkilönsuojaimet. Tämä on poikkeama hoidon tasosta. Yleensä mitä kutsumme tavanomaiseksi kohteeksi, käytämme varmasti erilaista naamaria jokaiselle yksinäiselle asiakkaalle ”, hän totesi.

”Silti meitä pyydetään tällä hetkellä käyttämään niitä useille potilaille, ellei useita päiviä. Se on huomattava ero standardiin. Jos meillä olisi riittävästi työkaluja, käytämme varmasti yhtä naamaria asiakasa kohti, koska se on todella suositeltavaa. vuosikymmeniksi.”

Phillips sisälsi: ”Joten ajatus siitä, että meillä on riittävä henkilönsuojain koko maassa, ei vain ole totta.”

Heidän huomautuksensa tulevat, koska Yhdysvalloissa on tällä hetkellä eniten tunnettuja koronavirustilanteita maailmassa, yli 82 000, CNN: n terveys- ja hyvinvointiviranomaisten ilmoittamien tapausten mukaan.

Synkkä virstanpylväs tulee yhtä lailla, kun Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittivat uudesta korkeimmasta uhreista, joista ilmoitettiin yksinäisenä päivänä. Torstaina ilmoitettiin vähintään 237 kuolemantapausta, jolloin kuolemantapausten kokonaismäärä koko maassa oli vähintään 1195.

Tapausten piikissä on koko maan ympärillä olevia lääketieteellisiä palveluita, jotka sekoittavat pysyäkseen hoidon tarpeessa.

CNN: n kliininen päätoimittaja Dr. Sanjay Gupta totesi torstaina, että vaikka joillakin sairaaloilla on riittävästi varusteita seuraavien päivien ajan, ”monet sairaalan järjestelmät ympäri maata” kokenut koko kauden tarjonnansa näille tavaroille parissa päivässä ”.

”Kun aloitat terveydenhuollon työntekijöiden karkottamisen, se on todennäköisesti todennäköisesti huomattava kielteinen tulos kuolemaan tässä maassa”, Gupta väitti. ”Lisäksi he tekevät työtä. He ovat tosiasiallisesti tekemisissä ihmisten kanssa. Se on uskomatonta.”

Lääkärit ovat eri mieltä Valkoisen talon neuvonantajan lausunnosta, jonka mukaan tiedotusvälineet lisäävät turvalaitteiden kysyntää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *