Clintonit lähetti yli 400 pizzaa New Yorkin sairaaloihin pitääkseen huolta terveydenhuollon työntekijöistä koronavirustilanteessa.

Kun New York päätyi nopeasti uusiin koronavirustilanteen keskuksiin Yhdysvalloissa, osavaltion terveydenhuollon työntekijät ovat todella työskennelleet jatkuvasti. Tietäen, että näillä sankarilla ei olisi aikaa pysähtyä ja tarttua astiaan New Yorkin kaupungin tunnetuimpien parien joukossa, Bill ja Hillary Clinton auttoivat.

Tällä viikolla Clintonit lähettivät yli 400 pizzaa kaikille Westchesterin asuinalueensa terveyskeskuksille ”pienenä merkinä ihailustaan ​​jokaisesta pienestä asiasta, jota lääketieteen ammattilaiset tekevät yhteisöilleen”, presidentti Angel Ureñan mukaan.

Muistiinpanolla, joka tarkistettiin: ”Kiitos alueidemme suojaamisesta. Billiltä ja myös Hillary Clintonilta”, 80 pizzat toimitettiin keskiviikkona illalla pelkästään St. John’s Riverside -sairaalaan.

”Kiitos Clintontoneille pizzoista tänään DOBBS FERRYBOAT ED -tapahtumassa! Sinun kaltaiset johtajat varmasti hankkivat meille tämän. Paljon kiitoksia kiitos kiitos kiitos”, Angela Cirilli, St. John’s Waterfront Hospital -sairaalan ultraäänirekisterin johtaja, sanoi tweetissä.

”Kun ihminen on tarpeeksi huomaavainen tuodakseen ruokaa, lääkäreidemme ei tarvitse harkita sitä niin hyvin kuin se antaa heille mahdollisuuden jatkaa tehtävänsä suorittamista”, terveydenhoitolaitoksen ulkoisten asioiden vanhempi valvoja Denise Mananas väitti.

20 pizzaa lähetettiin myös tiistaina iltaisin Blythedalen lastensairaalaan, joka hoitaa vauvoja ja nuoria, joilla on kliinisiä hankaluuksia.

”Edelläkävijöiden suunnittelematon pizzajuhla oli valtava shokki ja kaikki arvostivat sitä”, terveyskeskuksen tiedottaja Connie Cornell kertoi. ”Clintons ovat todella olleet jatkuvasti erinomaisia ​​naapureita, ja heidän myötätuntonsa erittäin vaikeana aikana terveydenhuollon työntekijöille vahvistaa aidosti jokaisen henkeä.”

Nickin Brick Oven Pizzan ohjaaja Abi Krasniqi väitti, että hänen ravintolaansa toimitettiin 20 piirakkaa Phelps Memorial Medical -tilaan. Vaikka muutto oli selvästi todella hyödyllistä terveydenhuollon työntekijöille, Krasniqi väitti, että se auttoi myös hänen pizza-liiketoimintaansa.

”Organisaatio on ollut vakaa, mutta se ei ole sama kuin se oli ennen kaiken tämän tapahtumista”, Krasniqi sanoi. ”Se hyppyjen osoittaa todennäköisesti, että (Clintons) kunnioittavat heidän yksilöitään, he välittävät maastaan.”

Naamioiden ompelemisesta omien turvavarusteidensa lahjoittamiseen Yhdysvaltojen yhteisöt tekevät kaikkensa tukeakseen terveydenhuollon työntekijöitä tällä haastavana aikana.

Mutta kun tunnetut ihmiset, kuten Clintons, osoittavat apuaan, Mananas sanoi ”heillä on valta saada sana sairaalamme käsittelemistä”.

Keskiviikkona Hillary Clinton kirjoitti upean avun viestin paitsi lääkärille, myös kaikille muille työntekijöille ja henkilöstölle, jotka jäävät palvelemaan välttämättömissä tehtävissä.

”Kiitos lääkärille, ruokakauppojen työntekijöille, kuljetus työntekijöille, apteekkien työntekijöille, postin kuljettajille, palomiehille, viranomaisille, hoitotyön oleskelun työntekijöille ja myös jokaiselle muulle henkilölle, joka pyrkii suojelemaan elämää ja pitämään meitä kaikkia nyt”. entinen valtiosihteeri tweettasi.

Hillary ja Bill Clinton lähettivät yli 400 pizzaa New Yorkin terveyslaitoksille, jotka taistelevat koronavirusta vastaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *