Varapresidentti Mike Pence ja toinen nainen Karen Pence ovat molemmat saaneet negatiivisen testin koronaviruksesta, hänen edustajansa paljasti lauantai-iltana.

”On ilo ilmoittaa, että COVID-19-tutkimustulokset palasivat epäsuotuisasti sekä valtion varapäällikölle @Mike_Pence että toisaalta Lady @KarenPencelle”, kertoi varapresidentin avustaja Katie Miller Twitter-tilillään.

Pence oli itse asiassa väittänyt, että hänet ja hänen kumppaniaan arvioidaan lauantain puolivälissä sen jälkeen kun hänen toimistonsa tiimin jäsen oli tarkistanut testitulokset.

”Tarjoaakseni ainutlaatuisen aseman, joka minulla on valtion varapäällikkönä ja myös Valkoisen talon koronaviruksen työryhmän johtajana. Sekä minä että myös toinen puolikkaani arvioidaan varmasti koronaviruksen suhteen myöhemmin tänä puolivälissä”, Pence sanoi koko tiedotustilaisuuden ajan Valkoisessa talossa.

Hänen toimistossaan ilmoitettiin perjantaina, että sen jäsenten henkilö tarkasteli koronavirusta suotuisasti – Pencelle lähinnä vahvistettu tilanne, joka on avoimesti tunnustettu.

Pence kertoi lauantaina, että hänen koronaviruksen positiiviseksi osoittaneella työntekijällä on ”menestys hyvin”, jolla on ”kevyitä” kylmämaisia ​​oireita päivän ajan ja myös viisikymmentä prosenttia, samoin kuin hän ei ole ollut Valkoisessa talossa ottaen huomioon maanantaina.

Hän ei ilmoittanut, ettei kumpikaan valtionpäämies Donald Trump ole itse ollut suorassa yhteydessä henkilöstöön, ja sanoi, että hyvinvointiviranomaiset ovat todella kartoittaneet hänen kontaktinsa. Valkoinen talo väitti viime viikolla, että Trump on jo tarkistanut negatiivisen tuloksensa.

Pence ja tohtori Anthony Fauci, Kansallisen allergia- ja tarttuvien sairauksien instituutin valvoja, huolestuttivat amerikkalaisia ​​siitä, ettei heidän tarvitse hankkia arviointia, jos he eivät osoita oireita resurssien säilyttämiseksi.

Pence esitteli lisäksi, että yli 195 000 amerikkalaista on arvioitu tartunnasta, koska tapaukset ylittävät 22 000, ja noin puolet vahvistetaan New Yorkin kaupungissa.

Hän huomautti, että numero ei sisällä maakunnan terveyslaitoksia tai terveydenhuollon laboratorioita. Tällä hetkellä vain 19 343 tutkimusta on tosiasiallisesti palannut, Pence sanoi.

Pence kertoi, että Yhdysvaltain hyvinvointiministeriö ja ihmisten palvelut ”ovat viimeistelemässä viidenkymmenen prosentin miljardin dollarin tilausta (N95) hengityssuojaimia”.

Hankintaa tehdään yhteistyössä liittovaltion hätätilanteiden hallintaviraston kanssa, ja liittohallitus vastaa erityisesti valtion vaatimuksiin, hän sanoi.

Hän väitti, että Apple osallistuisi varmasti 2 miljoonaan hengityssuojaimen ostamiseen ja toimisi yhteistyössä hallinnon kanssa näiden hajottamiseksi. Yrityksen toimitusjohtaja vahvisti lahjoituksen myöhemmin lauantaina sanomalla, että Apple hankki materiaaleja terveydenhuollon harjoittajille Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Pence kehotti yrityksiä lisäksi luovuttamaan niin paljon N95-hengityssuojaimia, että ne voisivat säästää niitä alueellisille sairaaloille.

Fauci kertoi, että sairaaloilla on helposti saatavilla useita mahdollisuuksia hankkia yksittäisiä turvalaitteita FEMA:n avulla.

Jatkoaan aikataulua Fauci väitti, että materiaalit toimitetaan ”aikaisemmin kuin viikkoja. Toivon todennäköisesti olevan päiviä, haluaisin varmasti”.

Trump sanoi lisäksi, että vaikka hän on valtuuttanut suojatuotannon lain, hän ei oikeastaan ​​ole käyttänyt sitä yksittäisten turvallisuustyökalujen tuotannon käynnistämiseen, koska ”meillä on paljon yrityksiä, jotka valmistavat monia tuotteita”.

”Meillä on teko hyödyntää sitä, jos vaadimme sitä”, Trump väitti.

Hän totesi, että Hanes on yritys, joka valmistaa naamioita vapaaehtoisesti, ja vakuutti, että Ford ja General Motors ovat todellakin alkaneet tehdä hengityslaitteita.

”Minulla oli eilen 3 puhelinsoittoa suoraan ilman, että tarvitsin aloittaa kuten sinä teet tämän. Nämä yritykset soittavat heille tänään”, Trump totesi.

Kysyessään, miksi lääketieteen ammattilaisilla ja sairaanhoitajilla ei ole tarvitsemiaan kliinisiä laitteita, Trump totesi, että ”useita hallintoelimiä edelsi minua ja suurimmaksi osaksi he tekivät erittäin vähän suhteessa siihen, mitä puhut”.

Hän jatkoi: ”Teemme paljon näistä asioista tällä hetkellä, samoin kuin sitä toimitetaan parhaillaan.”

Varapresidentti Mike Pencen ja toisen naisen Karen Pencen koronavirustesti oli negatiivinen, Valkoinen talo ilmoittaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *