Alempi itse ei halua ketään
saada mitään mistä tahansa kehosta,
samoin kuin jos se tunnistaa jonkun saaman erityisen siunauksen,
se pyrkii vahingoittamaan sitä. -Rumi.

Kuten otsikosta käy ilmi, tämä pala liittyy uskoon, kansalliseen politiikkaan ja myös tulevaan presidentinvaaliin – 2012. Historiallisesti Amerikassa on erotettu ’kirkko ja myös valtio’; mikä osoittaa, että tyypillisesti uskonto / hengellisyys on suljettu pois poliittisista vaaleista ja myös sääntelevä. Euroopassa, josta suurin osa uudisasukkaita tuli, kirkon (katolisen, protestanttisen) valta vaikutti usein yksilöiden elämään erilaisten kuninkaiden kautta. Suurten asukkaiden mukaan tämän ajateltiin olevan epäsuotuisa, tyypillisesti tappava vaikutus (inkvisitio), ja siksi se halusi tämän voiman olevan negatiivinen uudessa maapallossa.

Tässä lyhyessä artikkelissa keskustelemme varmasti: ”vähentyneen itsensä” kansallisen politiikan vaikutuksista; kaupallisuuden uskon vaikutus nykyisiin poliittisiin vaaleihin; kuinka käteinen yleensä johtaa poliittista prosessia; periaatteet sekä politiikka; ja kuinka huolta ja hyötyä hyödynnetään vaalikampanjoissa.

Alempi itsepolitiikka.

Marraskuussa me Amerikassa valitsemme presidenttimme, joka toimii ehdottomasti seuraavan 4 vuoden ajan. Nyt kilpailussa näyttää siltä, ​​että Willard Mitt Romney (republikaani) testaa varmasti vakiintuneen Barack Obaman (demokraatti).

Tällä hetkellä olemme keskellä poliittisia ilmoituksia, kampanjoiden rahoitustapahtumia, eri ehdokkaiden ja heidän kannattajiensa sijoittamista hyökkäämällä vastustajansa saavutusasiakirjaan. Suuri osa näistä hyökkäyksistä on suunnattu vastustajan väitettyihin epäonnistumisiin tai aiempaan sijoittamiseen kiistanalaisilla aiheilla (abortti, homojen lailliset oikeudet). Se on saastaista (alempi itsepoliittinen) politiikka, ja tällä hetkellä se on ollut oikein useiden vuosien ajan. Usein vaalimainokset selittävät vastustajan epäonnistumisen tai väitetyn harhaanjohtamisen mainoksissa. Usein nämä mainokset koettelevat haastajan luotettavuutta ei-todella hienostuneella tavalla ja käyttävät heidän näkemystään vastustajan virheistä.

Herraa Romneya vastaan ​​hyökkäys asiakirjastaan ​​liikemiehenä tehtävien luomisessa ja Massachusettsin osavaltion entisen kuvernöörin avustamisessa; Herra Romney on monimiljonääri, ja ihmiset, jotka menettivät työpaikkansa Romney-päätöksillä, esitetään Obaman puolella. Pelkäämällä yksilöiden ahdistuksesta he kehottavat olemaan valitsematta Romneya, mikä hän esittää väärin hänen kirjaa tästä huolestuneisuudesta. Romney-ihmiset selittävät samalla tavalla presidentti Obaman epäonnistumisesta muuttaa taloutta ja kansallista velkaa. Pelin pelaaminen uudelleen kansalaisten huolenaiheiden ja vähentyneiden vaatimusten vuoksi.

Usko teollisuuteen.

Nykyään Amerikan politiikka koskee enimmäkseen rahaa; kaupallisuuden uskonnon kanssa. Alla vapaiden maassa; ensisijaisesti käteismääräykset ja sosiaaliset aikataulut saavat enimmäkseen toisen sijan. Yksi menetelmä uskonnon määrittelemiseksi on joukko ideoita, jotka perustuvat suurempiin periaatteisiin tai jumaluuteen. Kun kyse on kaupallisuudesta, on olemassa koko ideajärjestelmä, joka edistää sitä, että säännöllinen taloudellinen kasvu on erinomainen kohta, ja myös tätä kasvua mitataan sillä, kuinka paljon rahaa on helposti saatavilla (bruttokansantulo).

Lisäksi jo vuosikymmenien ajan yritys-Amerikan mantra on ollut: kuinka paljon rahaa voimme ansaita, samoin kuin tämä on keino menestyä. Sillä ei todellakaan ole väliä, onko jokin esine vuosien varmasti sairas, saastuttaa ympäristöä tai pyyhkäisee resursseja kansainvälisestä maasta. Tärkeintä on, kuinka paljon käteistä löytyy. Tämä on menestyksen tai epäonnistumisen standardi. Osittain siksi taistelemme sellaisten huolenaiheiden kanssa kuin ilmaston lämpeneminen, liiallinen painoarvo sekä Amerikan riippuvuus lääkkeistä hyvinvoinnin suhteen.

Onneksi tämä keskittyminen ansiotuloihin on alkanut muuttua, ja nyt jotkut yritykset tarkistavat osuutensa olla myös suuri naapuri.

Jos kysyt monilta amerikkalaisilta, että he ilmoittavat, tärkein este seuraavalle valtionpäämiehelle on meidän talouksemme ja entistä enemmän työn tarjoaminen. Kyllä, ihmisten on kuluttamisen lisäksi tehtävä työ tulojen tuottamiseksi on erittäin tärkeää; kuitenkin yhdessä tämän kanssa käydään harvoin minkäänlaista keskustelua yksilöiden elämänlaadusta sekä siitä, miten saada parempia yksilöitä, jotka auttavat käsittelemään nykyisiä yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Washington DC: ssä on uskomattoman sisäänkäynnin hallijärjestelmä, jossa lukuisten yhden eturyhmän jäsenten ja myös teollisuuden palkatut Powerbrokerit vaikuttavat poliitikkoihin valitsemaan omalta osaltaan. Äskettäin raportissa mainittiin, että 3 suurinta tekijää uudelleenvalintaa koskevissa poliittisissa kampanjoissa olivat finanssisektori, öljyteollisuus sekä terveys- ja hyvinvointisektori.

Uskonnolliset vakaumukset, kansallinen politiikka ja presidentinvaalit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *