Tavat, joilla hän käsittelevät organisaationsa tilanteita, kiinteistöjä sekä henkilökohtaista elämäänsä, osoittavat häikäisevää, kun hän johtaa liittohallituksen toimintaan pandemiaan. WASHINGTON – Valkoisen päämiehen Trumpin neuvonantajat yrittivät koko Valkoisen talon kampanjansa aikana 2016 selvittää nopeasti hänen kanssaan, miten hän selviytyisi varmasti suuronnettomuudesta, jos hän voittaisi. Mitä hän esimerkiksi olisi tehnyt Typhoon Katrinan aikana?

”Olisin pitänyt siitä huolta”, herra Trump vastasi varmasti viitaten vaihtoon läsnä olleen projektiviranomaisen mukaan hallituksen pilaantuneisiin pelastustoimiin ja toipumispyrkimyksiin. ”Olisin luonut paljon paremman reaktion.” Miten? Hän ei sanonut. Hän vain väitti, että se olisi varmasti ollut paljon parempi, ja neuvonantajat eivät ajaneet häntä selventämään.

Herra Trump ei ole vieras dilemmaan. Hän on viettänyt koko elämänsä selvittäessään henkilökohtaista konkurssia, hylännyt velkojia, pakenuten verovelvoitteiden perintätoimistoja, turvaamaan puitteita, hajottamalla sääntelijöitä, kiertämällä lehdistötoimittajia ja käymällä keulansa parempiin puolikkaisiin, jotka ovat yleensä tulossa eteenpäin, ainakin hänen määritteleessään. . Silti nämä olivat dilemmoja hänen omasta tuotannostaan, joka koski ihmisen vihollisia, jonka hän tiesi kuinka kohdata. Eikä mikään hänen historiansa aikana seurassa, nautinnossa tai lukuisissa avioliittoissa valmistellut häntä koronaviruspandemiaan, joka pelottelee nyt Amerikan terveyttä ja hyvinvointia ja myös vaurautta. Mr. Trumpin viime viikkojen esiintyminen kansallisella näyttämöllä on tosiasiallisesti osoittanut ominaisuudet, jotka demokraatit ja jotkut republikaanit ajattelevat niin hämmentävästä – laaja vaatimus yksilöllisestä arvostamisesta, toisten syyllisyysaltistuminen, inhimillisen empatian puute, historian uudelleen kirjoittamisen halukkuus, taitotiedon huomiotta jättäminen, totuuksien vääristyminen, kärsimättömyys tutkinnan tai vastustamisen suhteen.

Epäilijät ovat useiden vuosien ajan ilmaisseet ongelmansa siitä, kuinka hän varmasti hallitsee aitoa dilemmaa, joka pelottelee maata, ja he ymmärtävät nykyään. ”Kun hän on törmännyt ongelmaan, hän on pyrkinyt jotenkin repimään tai korjaamaan tuloksen etukäteen varmistaakseen, että hän voi luoda tarinan, joka osoitti hänelle voittajan”, totesi Trump DioAntonio, Trumpin biografikko. ”Ja myös silloin, kun oli kyse kaikista julkkiksista tai kilpailuista, jotka koskivat sijoituksia tai hotellimerkintöjä, hän saattoi tehdä sen, eikä myöskään kukaan välittänyt tarpeeksi todella tutkiakseen. Ja punoitus ja urheilu toimivat.” ”Silti,” herra D’Antonio lisäsi, ”hän yritti kuitenkin niin alussa, että et voi ylpeillä tai räjähtää pakoon kuolevien henkilöiden pakoon. Ja oletan olevan enemmän kuin kärsimys, ihmisen kärsimys, se on olleet hänen tietojen muuttumattoman laadun vuoksi, joka pakotti hänet muuttumaan. ” Heti sen jälkeen, kun virusennusteet laajenivat entistä tiukemmiksi ja markkinat alkoivat sietäytyä, herra Trump muutti sävyään ja näytti ottavan riskin paljon vakavammin ottaen lopulta vihamielisemmän

Toisin kuin muut, jotka ovat tottuneet vaikeiden tilanteiden hoitamiseen, Trump kohtaa tilanteen eri tavalla kuin kukaan muu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *