Vanhalla aloitti uuden yrityksen perustaminen paljon! Tarvitset varmasti enemmän kuin todennäköisesti medialähetysten tason, pätevyyden FCC: n ja muiden yritysten kanssa, paljon rahaa studion ja myös tietoaseman hankkimiseksi ja niin edelleen ja niin edelleen. Ei enää! Nyt sinulla on blogosfäärin voima puolellasi. Voit perustaa oman uutistoimistosi muutamalla napsautuksella aloittamalla blogisivuston. Suuri joukko amatööriblogien omistajia hyödyntää blogiaan luodakseen oman mediabrändinsä. Jotkut raportoivat uutiset, kun taas toiset keskittyvät poliittisiin tilaisuuksiin koko alueellaan ja maailmassa.

Joten jos valmistaudut olemaan seuraava valtava ankkurihenkilö omalla uutissasi tai mediabrändilläsi, miksi pidättäydyttämästä tekemästä sitä edullisempaa tapaa aloittaa blogi pikemminkin? Voit luoda koko uutisyhteyden blogisivustoosi erityisesti silloin, kun blogisivustosi on uskomattoman suosittu.

Tehokkain tapa aloittaa on löytää erityinen markkinarako tiedotusvälineissä. Ehkä se ilmoittaa elokuvatietoja? Tai ehkä se tuottaa tietoja kaikista nykyisistä tilaisuuksista? Tai ehkä peität politiikkaa? Sinun on löydettävä oma markkinarako, keskityttävä siihen ja kehitettävä sen jälkeen tuotemerkki. Tuotenimesi saattaa olla erityinen tapa antaa tietoja. Esimerkiksi, jos sinulla on poliittisen informaation blogisivusto, voit tehdä politiikkaa koskevia artikkeleita, jotka saavat sinut vihaiseksi ja rantiksi ja raivoavat taataksesi, että lukija saa aina tällaisen tarinan.

Yksi asia, joka sinun on tunnustettava, on kuitenkin se, että sinun on varmistettava, että sisältö on ainutlaatuista. Älä koskaan ota uutta sanomalehtiartikkelia ja julkaise sitä omana, koska se on alustassa ja voit jopa haastaa sen. Lisäksi tämä on mahdollisuus mennä pitkälle itsellesi ja ehkä aloittaa sanomalehtiartikkeleiden myyminen, kuten Associated Press tekee.

Joten mene ulos ja tee myös oma uutis-sivustosi! Voit myös käydä kansallista tietoa, kuten CNN ja Fox, ja myös alueita nykyiseen informaatioon, naapureiden uutisia (loistava saada erilaisia ​​blogin omistajia blogiisi), ilmastoa, urheilua ja paljon muuta. Ajattele vain sitä! Sinun on vain varmistettava, että saat paljon verkkosivustojen liikennettä, jotta blogiisi alkaa saada vielä enemmän kävijöitä. Yksi tehokkaimmista menetelmistä tähän on jakaa blogi perheesi ja ystävien kanssa ja pyytää heitä jakamaan blogi myös muille.

Toimittajat ja poliittisen blogin kirjoittaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *