Poliittinen huumori on sinun juttusi, vai mitä? Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua aloittamaan poliittisten vitsien tekeminen. Se on myös pyrkimys maalin ohentamiseen, mikä on polarisoitunut kansallinen politiikkamme, jos haluat. Haluan lisätä vettä appelsiinimehuun, joka on vakaat puolueidemme näkemykset ja ideat myös Yhdysvalloissa. Persianlahden öljyvuodon hengessä haluan ottaa öljyä ja vettä myös säiliöön ja ravistaa sitä, kunnes saan perinteiset tulevan liberaalien kanssa aloitteesta saattaa molemmat osapuolet yhteen. Nauru on tehokas työkalu ja se voi tuoda ihmiset yhteen. Poliittisten vakaumuksien tyydyttäminen on hieno tapa tuottaa nöyryyttä ja nähdä mitä toinen puoli näkee. Olen itse löytänyt tämän inspiroidakseni itseäni ja muita tekemään hauskaa itsestämme ja myös tekemään yhteistyötä.

Minusta on tuskaa nähdä kotimaani erillään melkein kaikista huolenaiheista. Poliittisessa tapahtumajärjestelmässämme USA on jaettu kahteen osaan diplomatiasta aina niin vähäpätöiseen kuin vaatteiden suunnittelu! Kuulin eräästä vanhemmasta herrasmiestilasta kaksikymmentä vuotta vanhaksi: ”Äiti, lapsi? Housut ovat myös matalat ja pussit.” Poika reagoi: ”Voi kaapit? Housut ovat kalliita ja rajoitettuja.” Missä hulluus loppuu? Paljon suurempana esimerkkinä on islamin ryhmä, joka haluaa kehittää moskeijan lähellä Ground Zero -tapahtumaa New Yorkissa. Taistelussa vallasta ja myös julkisesta tuesta ei todellakaan kulunut kovin kauan, ennen kuin poliittiset johtajamme käänsivät huolen kansallisesta politiikasta. Minä puolestaan ​​näen tämän tuottavan ei-kilpailevan jaon niiden välillä, jotka uskovat, että moskeija on syrjässä niiden ihmisten perheiden välillä, jotka ovat pudonneet Ground Zero -kohdassa, ja niiden, jotka puolustavat henkistä vapautta (ts. Erityisesti konservatiivit ja myös liberaalit) välillä. Ja luonnollisesti molemmat osapuolet ovat itsepäisiä.

Tarpeeksi tärkeiden asioiden kanssa ja myös päästä komediaan. Ensinnäkin, estä vieheesi tekemästä vitsejä, jotka koskevat poliittista vastakohtaasi. Tiedän, että se on vaikeaa. Ne tekevät siitä meille niin helpon, eikö niin? Ongelmana on, että se vain myötävaikuttaa kiviseinämän juhlimiseen ja saa haastajat järkyttymään. Voit pilata hauskaa päinvastoin, kun annat kansalliselle politiikalle yhtä aikaa. Paljastamalla vastustajasi, josta voit vitsailla yksin, avaa hänet vitseille heidän uskomuksistaan.

Toiseksi, lue poliittiset alueet lehdistä (mukaan lukien online) ja katso poliittista tietoa televisiosta. Kun tarkistat tai nautit tiedoista, yritä olla ajattelematta, mitä huolet osoittavat tai miten ne vaikuttavat sinuun (voit tehdä tämän myöhemmin). Tämä auttaa meitä välttämään itsemme upottamista ongelmaan. Ymmärrän, että tämä vaikuttaa vaikealta, mutta seuraan sinua myöhemmin.

Kolmanneksi, löydä nykyiset epäkeskeisyydet. Uskokaa minua, tämä komponentti ei ole vaikea. Mikä voi olla vaikeaa, on poistettava selkeästi aiheiden määritelmien analysointi. Riittävän menetelmän avulla voit kuitenkin piirtää komediamahdollisuuden vakavimmista aiheista.

Anna minun käydä sinut suoraviivaisen esimerkin läpi. Käytin tätä hyvin sanomalehden artikkelin samanlaisella menetelmällä poliittisella blogillani:

Teejuhlat -konferenssin osallistujat pitivät 15. elokuuta 2010 mielenosoituksen Arizonassa Meksikon rajalla. Anna unohtaa miksi ralli pidettiin (muista: estä ensisijainen aihe / aihe). Mikä oli mielestäsi niin sopimaton näiden tietojen suhteen? No, Maricopan alueen vakoilija Arpaio puhui Tea Partiers -joukolle. Nyt tämä tyyppi on sopimaton omasta, mutta laita hänet rajalle, anna hänen puhua, samoin kuin komedia tapahtuu. Tämä tilauksen haltija sekä poliisi ilmoittivat ryhmälle, että hän kiipesi rajan aidatta ylös, jos jokainen maan tv-uutisista olisi olemassa ilmoittamaan siitä. Jos et näe hauskaa tässä, älä huoli, se vie tekniikkaa joillekin. En välitä, jos sinulla on jopa konservatiivisimmat ideologiat. CONSTABLE, ei edes pelkästään varajäsen, Yhdysvaltojen merkittävän alueen konstaapeli (1) haluaa vahingoittaa lakia, ei, kansainvälistä sääntelyä, samoin kuin (2) hän ei usko, että muu maa saa tietää se. Hän kertoi samoin, että rajavartiolaitoksen tulisi antaa kulkea rajan yli ja estää matkustajia ylittämästä.

Poliittisen komedian kirjoittaminen – Johdanto poliittiseen huumoriin Yhdysvalloissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *