New Yorkin tasavallan Alexandria Ocasio-Cortez surmasi sunnuntaina valtionpäämies Donald Trumpia siitä, ettei hän käyttänyt suojatuotannon lain mukaisia ​​valtuuksiaan, koska hän määritteli suojavarusteiden ja lääketieteellisten tuotteiden puuttuvan kotonaan koronaviruksen torjumiseksi.

”Emme voi odottaa, kunnes yksilöt alkavat tosiasiallisesti katoavat tuotannon aloittamiseksi, etenkin paljon enemmän raskaita laitteita, kuten tuulettimia, ja myös sairaalasängyt”, ”Demokraatti Ocasio-Cortez, sanoi” Unionin valtiosta ”. Meidän on aloitettava tämä valmistus nyt valmistautuaksesi nousuun, joka on tulossa kahden tai kolmen viikon kuluttua. ”

Valtionpäämies on johdonmukaisesti todennut, että hän loihtii toimia infektion torjumiseksi tarvittavien valmistustarvikkeiden lisäämiseksi, mutta ei ole vielä käyttänyt hallitusvoimaansa, kun terveys- ja hyvinvointiviranomaiset ilmoittavat hälyttävän lääketieteellisten materiaalien, kuten tuulettimien, mahdollisista pelastamisista. naamarit ja mekko lääkäreille koronaviruspandemian kärjessä.

New Yorkin ja koko kansakunnan terveyskeskuksissa skenaariota määrittelevä Ocasio-Cortez totesi: ”Ei ole tarpeeksi kasvonaamioita, käsineitä, tuulettimia ja sairaalavuoteita, jotta pääsemme läpi tämän. Monet terveydenhuoltolaitokset ovat tällä hetkellä kapasiteetilla. tai ovat tulossa lähellä kykyä. Ja myös liittovaltion hallituksella on näkyvissä eräänlainen todellinen virta siitä, mistä nämä tuotteet ovat peräisin. ”

”Tiedättekö, yritykset lahjoittavat mitä vain voivat. Se on upeaa. Se ei ole läheskään tarpeeksi”, hän jatkoi. ”Ja se, että valtionpäämies ei ole tosiasiallisesti vedonnut suojatuotannon korvaavaan hätätuotantoon, todennäköisesti asettaa sinut takaisin elämään.”

Yhdysvalloissa on yli 26 000 vahvistettua virustapausta. New Yorkissa on vahvimmat virustapaukset maassa. Yli 12 000 tunnettua tilannetta on osavaltiossa ja yli 6000 pelkästään New Yorkissa. Liittovaltion hätätilannehallintovirasto on todella julistanut New Yorkin ”suurkatastrofiksi” tilanteiden noustessa. New Yorkin kaupunginjohtaja Costs de Blasio totesi sunnuntaina, että ”upeinta on vielä löytää”, koska ”emme ole itse asiassa nähneet mitään liittohallituksesta”.

”Vaikuttaa siltä, ​​että pääsemme itsekin”, de Blasio sanoi. ”Emme ole nähneet mitään liittohallituksen toimintaa.”

Hän surmasi valtionpäämiehen siitä, ettei se käyttänyt valtaansa tuotantoon, sanoen: ”Jos emme saa vielä enemmän tukijoukkoja seuraavien 10 päivän aikana, ihmiset kuolevat varmasti, joiden ei tarvitse kuolla.”

Ocasio-Cortez kritisoi Trumpia, ettei hän käytä suojatuotannon lain mukaisia ​​valtuuksiaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *