Herra Andrew Cuomo kertoi koko lauantaina pidetyn tiedotustilaisuuden aikana, että New York lähettää miljoonan N95-hengitysmaskin New Yorkin kaupunkiin, koska Covid-19:n todennetut tapaukset ovat ylittäneet 10 300 määrän valtion osavaltiossa.

”Miljoona kasvomaskia ei pelasta meitä, mutta se antaa varmasti merkittävän panoksen New Yorkin maskiongelmaan”, Cuomo sanoi. Erilaiset New Yorkin kaupungissa olevat vaatetusalan yritykset ovat siirtymässä maskereiden toimittajiin, ja myös Cuomo väitti tutkivansa valtion tekevän maskeja.

Cuomo ilmoitti, että New Yorkin kaupungissa on 10 356 vahvistettua Covid-19-tapausta. Koko New Yorkin osavaltiossa on 3 254 uutta tapausta, Cuomo kertoi, että pelkästään New Yorkin kaupungissa on vähintään 1 803 upouutta tapausta yhteensä 6 211 tapausta.

54 prosenttia New Yorkin osavaltion tilanteista on 18–49-vuotiaita.

Ainakin 45 000 ihmistä on todettu saaneen Covid-19-tartunnan, ja noin 15% näistä tapauksista on sairaalahoidossa. ”Mitä enemmän testejä teet, sitä positiivisempia löydät”, Cuomo totesi.

Cuomo tweetsi lauantaina, että 500 000 naamiota menee varmasti Long Islandille ja että ”ostamme 6000 ylimääräistä hengityslaitetta sekä keräämme materiaaleja jokaisesta saatavissa olevasta lähteestä”.

New Yorkin kaupungissa on sekä sairaalapuku että hengityslaitteiden puute, Cuomo totesi ja lisäsi, että valtiolla on 6000 tuuletinta, kun se tarvitsee noin 30 000. Cuomo on sanonut, että hengityslaitteet ”ovat tämän sodan kohdalla samoja kuin ammukset toisessa maailmansodassa”.

Virkamiehet pyrkivät saamaan luovia ja saamaan kaksi henkilöä jakamaan yhden tuulettimen, New Yorkin kuvernööri totesi.

Autonominen työntekijä tutkii verkkosivustoja lauantaina armeijan armeijan joukon kanssa vaihtoehtoisille sairaaloille, jotka koostuvat Jacob Javitsin kongressilaitoksesta New Yorkin kaupungissa. Nämä verkkosivustot olisivat Army Corpsin lyhytaikaisia ​​terveyskeskuksia ja koostuisivat myös SUNY Stonybrookista, SUNY Westburystä ja myös Westchesterin kokouskeskuksesta.

Lauantaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa toimittajan kysyttyä Cuomo kertoi, ettei hänelle ole tehty viruksen testausta, koska hän ei halua heittää testiä eikä hänellä ole mitään oireista. Cuomon lehdistötyöntekijän jäsenen testi oli suotuisa koronavirukselle, hänen toimistonsa vahvisti CNN: lle perjantai-iltana.

”Lehdistöpaikkamme osanottaja todella sairastui keskipäivän keskiviikkona ja eristyi nopeasti”, kuvernööri Melissa DeRosa väitti lausunnossaan. ”Tällä työntekijällä testattiin tänään COVID-19-testi ja tämä tutkimus on todella palannut myönteiseen suuntaan. Vaikka yksikään muista journalismin työpaikan jäsenistä ei osoita COVID-19-oireita, henkilöt, jotka toimivat työntekijän työpaikalla ja myös sen ympäristössä, on sijoitettu ennaltaehkäisevässä karanteenissa. ”

Cuomo paljasti perjantaina varhain aamulla, että kaikkia liiallisten organisaatioiden työntekijöitä koko valtiossa vaaditaan pysymään kotona aloitteessa torjua koronaviruksen leviäminen.

Suoritusmääräys toimii sunnuntai-iltana, Cuomo kertoi, ja se tulee myös päivä sen jälkeen, kun kultainen valtio demokraatti Gvin Newsom, demokraatti, sai valtion lähes 40 miljoonaa kansalaista pysymään kotona. Molemmissa osavaltioissa on yhteensä lähes 59 miljoonaa yksilöä, mikä tarkoittaa, että nämä kaksi järjestystä vaikuttavat käytännössä yhteen viidestä amerikkalaisesta.

Cuomo väitti, että hän ei ollut antanut ”suojaa paikallaan” -määräystä, jonka mukaan hän viittasi energisiin ampujan skenaarioihin, mutta sen sijaan valtio ”sulki arkipäivän venttiilin” jakson rajoittamiseksi. Hän kehotti newyorkilaisia ​​”pysymään parhaalla mahdollisella tavalla sisällä”.

Siviilioikeudelliset sakot ja vaaditut sulkemiset yrityksille, jotka eivät noudata aivan uutta vaadittua, pannaan täytäntöön sunnuntaina, hän ilmoitti.

New Yorkin osavaltio lähettää miljoona hengitysmaskia NYC:in kaupunkiin, Cuomo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *