Keskustelut, kuten ne, jotka olen tosiasiallisesti yksinkertaisesti maininneet, eivät aina olleet niin helposti saatavissa. Siksi, koska suurimman osan television 60-vuotisesta tai jopa useammasta tausta-katsojasta arvosti ohjelmien saatavuus paljon rajoitetummin kuin mitä nykyään on helposti saatavilla.

Ensisijaiset ilmaverkot ovat tosiasiallisesti jatkuvasti viettäneet muutama tunti sunnuntaiaamuna puhuakseen maan rahoituksessa tapahtuvasta tapahtumasta, mutta viimeisten viidentoista vuoden ajankohtaan saakka muuta valintaa ei ollut. Tämän seurauksena poliittisesta tiedosta välittävät henkilöt pakottaisiin varmasti kuuntelemaan kolmea suurta verkostoa, mieluiten … tai hankkimaan tietoja käytetyltä henkilöltä, joka on todella virittynyt.

Tosiasia, että ennen ohjelmien nousua, joka tarjoaa tilaajalle show-yhtiöiden ratkaisuille pääsyn 150 kanavaan, 200 kanavaan, myös 250 verkkoon tai jopa enemmän, oli katseluvalikoima, joka oli rajattu kolmeen kansalliseen verkkoon, julkiseen televisioon. asema ja myös kaksi tai kolme alueellista tai paikallista verkkoa. Se oli se … ei ollut mitään muuta.

Lisäksi sunnuntain aamuisin tapahtunut poliittinen keskustelu oli tyypillisesti kohtelias ja huomaavainen, vaikka olisikin olemassa äärimmäisiä erimielisyyksiä. Näin ei enää ole.

Ajat ovat tosiasiallisesti muuttuneet, amerikkalainen yhteiskunta on muuttunut … politiikan toteuttamistapa on muuttunut ennen kaikkea. Nykyään jokainen juhla lähettää ”keskustelupäätä” julkistamaan tapauksensa. Sen lisäksi, että joillakin verkoilla voi olla poliittinen taipumus, uutiset ja myös yksityiskohdat saattavat näyttää täysin erilaisilta yhdessä asemassa (tai verkossa) kuin toisessa.

Se on kova videopeli, kuten se on aina ollut. On kuitenkin totta, että se ei ole koskaan ollut näin kovaa, samoin kuin 2000-luvun televisio on todella valmistellut taistelulinjoja … verkot ovat todella valinneet puolet … samoin kuin ”slugging” on todellakin päätynyt ylimääräiseen kurjaan ja puolueellinen kuin koskaan nykyisessä ja jopa kaukana historiassa. Ei ole tietoa siitä, mihin tämä upouusi tosiasia johtaa.

Siitä huolimatta ei voida kiistää, että tänään ja todennäköisesti useiden vuosien ja myös vuosien ajan television löytäminen on päätynyt keskusteluiden keskukseksi, joka on Yhdysvaltain kansallinen politiikka.

Autan ihmisiä selvittämään satelliittitelevisio sekä vastakkain reseptiverkon etuja verrattuna suoraan televisioon. Meillä on tietoa kaikista reseptiverkkosuunnitelmista sekä Meal HD- ja Recipe DVR -vastaanottimista. Autamme myös ihmisiä päättämään, onko satelliitti-Web-palvelu heille sopiva.

Kun televisiosta tuli poliittisten keskusteluiden keskus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *