Koulujen kesäloma on vihdoin täällä, ja Danielin lapset ovat kotona tauolle. Keskusteluissa tarkasteltiin nopeasti ahdistusta sekä stressiä ja ahdistusta tulevina valmistujaisina näiden vuosien aikana sekä yleiskatsausta työhön.

Danielin varhaisin lapsi on kokenut kilpailevat sydänvaikeudet tuntemattoman huolestumisen vuoksi. Työpaikkoja on niukasti, ja ilmapiiri, joka rajoittaa maan nopeaa muokkaamista omituisiin taloudellisiin ongelmiin, on ajautumassa henkisesti.

Entä nämä harjoittelija-autolainat. Kuinka hän voi koskaan maksaa heille takaisin, jos työpaikkoja ei ole? Tutkinnon suorittaneiden aloituspalkka on laskenut ja myös helposti saatavilla olevien tehtävien laatu on heikentynyt. Se on suuri jännitys ja stressi ja ahdistus nuorille, jotka alkavat vain elämässään itseluottavina aikuisina.

Äiteinä ja isinä koimme vastaavia tilanteita yliopistossa ilmaantuessa Carterin hallinnon kliinisen masennuksen aikana. Aivan ensimmäinen työ, jonka saimme yliopistosta, oli myönnytyksiä valitulle uravalinnalle. Tunsimme ahdistusta odottaessamme pitkää riviä Ammattilaitoksessa odottaen luottamusamme puhua koulua näkevien yritysten kanssa. Monta kertaa meidät suljettiin, koska kokousten enimmäismäärä oli täytetty. Tämä oli takaisin Thens, kun meidän piti seisoa rivissä tilaamiseksi. Ei online-kykyä tuolloin.

Kuinka moni yliopisto-oppilas kokee ahdistusta ja ahdistusta, joka johti paniikkikohtauksiin?

Ehdottomasti monilla on ollut stressi- ja ahdistuskohtauksia. Monet eivät ehkä edes tiedä, että heillä oli vain yksi episodin heittäminen vain hermoiksi. Kuinka te lapset käsittelette taloudellista ja poliittista surua. Äitinä ja isinä emme ole nähneet sellaisia ​​epävarmoja aikoja.

Puhu lasten kanssa ja katso jos heillä on ollut kilpa-sydämiä. Mahdollisesti päiviä, jolloin heillä ei vain ollut energiaa eikä he voineet vetää itseään käymään kurssilla tai ulos ystävien kanssa. Tietenkin päivinä, lukuun ottamatta tapahtumien yötä. Oletko huomannut, että lapsesi ovat paljon halvempia ja paljastavat tulevaisuuden pessimismin. Tyypillinen tapa, jota kuuntelen nuorten yliopisto-läheisten ystävieni keskuudessa, on ”onko sillä todella merkitystä enää” tai ”Minulla ei ole koskaan kykyä löytää erinomaista työtä”.

Stressin, ahdistuksen ja paniikkikohtauksen merkkejä ei leikata niin kuivana. Niitä voi olla, mutta johtuu teini-ikäisten ja nuorten luonnollisesta laiskuudesta. Lukuisat ajattelevat yksinkertaisesti, että äärimmäinen juhla on syyllinen.

Kilpa-sydämet, hengityksen puute ja kurjuuden tunteet ovat asioita, joista lapsesi eivät halua puhua kanssasi. Sinun on oltava tarkkaavaista ja jatkuvaa ollaksesi siellä yliopistolasten kanssa ilman, että näyttäisit hallitsevan heitä tai saamatta heitä tuntemaan ympäröivääsi heitä (olemme todella kuulleet, että pari kertaa monien vuosien ajan).

Onneksi tarjotaan apua korkeakoululasten hallitsemiseksi ja käsittelemiseksi stressistä, joka aiheuttaa stressiä ja ahdistusta sekä ahdistuneisuuden hyökkäyksen merkkejä ja oireita

Ahdistaako ajankohtaiset talous- ja politiikka uutiset, jotka pursuavat stressiä ja ahdistusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *